Sider

torsdag 26. april 2012

Fajitas

Fajitas smakte jeg første gang på Pizzafjoset i Bø da jeg studerte der. Jeg vet ikke om dette er i nærheten av en autentisk oppskrift en gang, men slik fikk vi servert det der, og slik har jeg laget det siden. Det er så enkelt, biffstrimler eller kyllingstrimler, løk og paprika. Og krydder. Veldig enkelt, og veldig godt. Og fin variasjon til fredagstacoen. Denne oppskriften passer til to store og en til to små.


Du trenger:
Ca 300-400 gram kylling eller biff i strimler
1 løk i båter
½ - 1 rød paprika
½ - 1 grønn paprika
en spiseskje hjemmelaget tacokrydder
eller ½ - 1 pose tacokrydder

Begynn med å steke kjøttet. Når det er nesten ferdig, tar du det ut av panna, og legger det til side.


Så freser du grønnsakene nesten møre sammen med krydderet, og mot slutten har du i kjøttet så alt blir rykende varmt.

Server umiddelbart med tortillalefser, salsa og guaccamole. Eventuelt kan du ha på en rømmeklatt også. Nammenam! Fredagens middag er i boks!

1 kommentar:

Rosita Vargas sa...

ohhh....son muy exquisitas una rica combinación me encanta ,luce bellísimo,abrazos husg.hugs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...